Ofte stillede spørgsmål

Hvordan finder jeg min størrelse?

Find vores størrelsesguide ved at klikke her.
Her finder du også vores guide til, hvordan du måler din egen størrelse.

 

Hvornår modtager jeg min ordre?

Alle ordrer, der modtages inden kl. 14 på en hverdag, bestræber vi os på at sende den selv samme dag, hvor du oftest vil have din pakke den næste dag, hvis du bestiller med levering til pakkeshop. Hjemmelevering kan i nogle tilfælde tage en ekstra dag.

Bestillinger modtaget efter kl. 14, vil typisk blive sendt den efterfølgende hverdag.

Når pakken er afsendt, modtager du en mail med dit track and trace nummer, så du kan følge din pakke.

 

Hvordan sender jeg en pakke retur?

Ønsker du at returnere din vare, skal dette gøres indenfor 14 dage efter modtagelse af din pakke.

Pakken skal sendes til:
Skejby Nordlandsvej 309, 8200 Aarhus N

Det er vigtigt, at pakken bliver sendt med omdeling, da vi ikke afhenter ved posthuse. Leveres pakken til et posthus, anses pakken ikke som værende returneret.

Vi anbefaler, at du sender din pakke retur med en forsikret returlabel, da B U ikke står til ansvar for ikke-forsikrede pakker. Vi tilbyder en forsikret returlabel med GLS til 49kr., som kan bestilles nedenfor. De 49kr. vil blive fratrukket det refunderede beløb.

Bestil din forsikrede GLS returlabel til 49kr. her.

Når du har bestilt din returlabel, vil du modtage den både som en label, du selv kan printe ud og tape fast på pakken. Du vil også modtage en QR kode, som en hvilken som helst GLS pakkeshop kan scanne på din smartphone og herfra printe din returlabel for dig.

Din pakke er forsikret, når du gør brug af vores returlabel. Dog gælder dette kun, hvis du sender dit smykke i en ansvarlig indpakning retur til os.

Ønsker du at returnere din ordre, skriver du blot på din returseddel i pakken, om du ønsker pengene retur eller et tilgodebevis. Husk også at angive dit navn og ordrenummer i pakken, så vi ved, hvem den tilhører. Retursedlen må gerne skrives i hånden.

Vi godtager ikke returvarer, som er:
– Beskadiget.
– Har ridser på overfladen.
– Har overskredet returfristen på de 30 dage.
– Hvis de ikke er pakket forsvarligt ind.

Vær opmærksom på, at vi har en behandlingstid på op til 14 dage, fra vi modtager din returpakke.

 

Hvordan ombytter jeg?

Vi giver 1 gratis ombytning pr. ordre. Ønsker du at ombytte din ordre, skriver du blot på din returseddel i pakken, hvad du ønsker varen ombyttet til, samt i evt. hvilken farve og størrelse. Husk også at angive dit navn og ordrenummer i pakken, så vi ved, hvem den tilhører. Retursedlen må gerne skrives i hånden.

Ønsker du at ombytte til noget, der er dyrere end det, du i første omgang har bestilt, så sender vi dig et betalingslink til betaling af det resterende. Herefter vil dit nye smykke blive afsendt.

Ønsker du at ombytte til noget, der er billigere end det, du bestilte i første omgang, så refunderer vi automatisk differencen til den konto, der blev benyttet ved betaling af den refunderede vare.

Bestil din gratis returlabel til ombytning her.

Når du har bestilt din returlabel, vil du modtage den både som et label, du selv kan printe ud og tape fast på pakken. Du vil også modtage en QR kode, som en hvilken som helst GLS pakkeshop kan scanne på din smartphone og herfra printe dit returlabel for dig. Din pakke er forsikret, når du gør brug af vores returlabel. Dog gælder dette kun, hvis du sender dit smykke i en ansvarlig indpakning retur til os.

OBS. vælger man at benytte sig af den gratis ombytning, frasiger man sig automatisk sin returret, og pengene kan herefter ikke betales tilbage. Der kan dog udstedes et tilgodebevis.

 

Hvordan reklamerer jeg over en vare?

Vi bestræber os på at levere de bedste smykker til dig, i den bedste og mest holdbare kvalitet.

Men skulle ulykken alligevel være ude, så tøv endelig ikke med at kontakte os på kundeservice@byulrichsen.com

I mailen må du meget gerne notere dit navn og ordrenummer, samt vedhæfte et billede af fejlen, så vi kan hjælpe dig hurtigst og bedst muligt.