Levering og returnering

Vi sender dine smykker forsikret med GLS til din adresse eller til den ønskede pakkeshop til en pris mellem 29 og 49kr. Bestilles der for 499kr eller derover, gives der fri fragt.

Alle ordrer, der modtages inden kl. 14 på en hverdag, bestræber vi os på at sende den selv samme dag, hvor du oftest vil have din pakke den næste dag, hvis du bestiller med levering til pakkeshop. Hjemmelevering kan i nogle tilfælde tage en ekstra dag.

Bestillinger modtaget efter kl. 14, vil typisk blive sendt den efterfølgende hverdag.

Når pakken er afsendt, modtager du en mail med dit track and trace nummer, så du kan følge
din pakke.

 

Gratis ombytning

Vi giver 1 gratis ombytning pr. ordre. Ønsker du at ombytte din ordre, skriver du blot på din returseddel i pakken, hvad du ønsker varen ombyttet til, samt i evt. hvilken farve og størrelse. Husk også at angive dit navn og ordrenummer i pakken, så vi ved, hvem den tilhører. Retursedlen må gerne skrives i hånden.

Ønsker du at ombytte til noget, der er dyrere end det, du i første omgang har bestilt, så sender vi dig et betalingslink til betaling af det resterende. Herefter vil dit nye smykke blive afsendt.

Ønsker du at ombytte til noget, der er billigere end det, du bestilte i første omgang, så refunderer vi automatisk differencen til den konto, der blev benyttet ved betaling af den refunderede vare.

Bestil din gratis returlabel til ombytning her.

Når du har bestilt din returlabel, vil du modtage den både som en label, du selv kan printe ud og tape fast på pakken. Men du vil også modtage en QR kode, som en hvilken som helst GLS
pakkeshop kan scanne på din smartphone og derfra printe din returlabel for dig.

Din pakke er forsikret, når du gør brug af vores returlabel. Dog gælder dette kun, hvis du sender dit smykke i en ansvarlig indpakning retur til os.

OBS. vælger man at benytte sig af den gratis ombytning, frasiger man sig automatisk sin returret, og pengene kan herefter ikke betales tilbage. Der kan dog udstedes et tilgodebevis.

 

Returnering

Ønsker du at returnere din vare, skal dette gøres indenfor 30 dage efter modtagelse af din pakke.

Pakken skal sendes til:
Vistihøjen 66, 8200 Aarhus N

Det er vigtigt, at pakken bliver sendt med omdeling, da vi ikke afhenter ved posthuse. Leveres pakken til et posthus, anses pakken ikke som værende returneret.

Vi anbefaler, at du sender din pakke retur med en forsikret returlabel, da B U ikke står til ansvar for ikke-forsikrede pakker. Vi tilbyder en forsikret returlabel med GLS til 49kr., som kan bestilles nedenfor. De 49kr. vil blive fratrukket det refunderede beløb.

Bestil din forsikrede GLS returlabel til 49kr. her.

Når du har bestilt din returlabel, vil du modtage den både som en label, du selv kan printe ud og tape fast på pakken. Men du vil også modtage en QR kode, som en hvilken som helst GLS pakkeshop kan scanne på din smartphone og derfra printe din returlabel for dig.

Din pakke er forsikret, når du gør brug af vores returlabel. Dog gælder dette kun, hvis du sender dit smykke i en ansvarlig indpakning retur til os.

Ønsker du at returnere din ordre, skriver du blot på din returseddel i pakken, om du ønsker pengene retur eller et tilgodebevis. Husk også at angive dit navn og ordrenummer i pakken, så vi ved, hvem den tilhører. Retursedlen må gerne skrives i hånden.

Vi godtager ikke returvarer, som er:
– Beskadiget.
– Har ridser på overfladen.
– Har overskredet returfristen på de 30 dage.
– Hvis de ikke er pakket forsvarligt ind.

Er din vare ikke i en stand som ny enten pga. brug eller beskadiget af uforsvarlig indpakning, vil vi vurdere værdiforringelsen og du får det betalte beløb inkl. levering, men fratrukket værdiforringelsen tilbageført.

Vær opmærksom på, at vi har en behandlingstid på op til 14 dage, fra vi modtager din
returpakke.

 

Uafhentede pakker

Det er dit ansvar at afhente din pakke hos den valgte pakkeshop indenfor fristen. Det hedder sig typisk, at pakkeshoppen holder på din pakke i maks. 7 dage, hvorefter den så sendes retur til os.
GLS opkræver 49kr. for alle ikke afhentede pakker. Dette vil blive fratrukket dit refunderede
beløb.

Ønsker du pakken gensendt, vil der blive opkrævet 78kr. via et betalingslink, som dækker de 49kr. for din ikke afhentede pakke, samt 29kr. for genforsendelsen.